titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, February 14, 2011

BALI OO BALI...bila mau datang lagi yer

salam..urm..ni entry pasal BALI plk yer..dh dekat 2 taun dah gi sana..gi sempena honeymoon kami.amik pakej air asia flight n hotel selama 3 hari 2 malam..(husb bising sbb kejap sgt pergi, tk puas jalan)..huhu..
kami stay kt Kuta, bebetui dekat tempat pengemboman tuh..dengar crita drpd supir n pakcik kedai masakan minang tuh, ngeri juga keadaan malam serangan tuh..for us, bali such a lovely place..sesuai bagi mereka yag suke tgok kebudayaan n yang minat pada sukan air seperti surfing..kami?tak main pon sume tuh, just jalan jer..mmg tk puas..rasanya bila2 kalo ada peluang, memang nak gi lagi..banyak lagi tempat tak pi...ok, jom tgok beberapa gambar yang sempat kami rakamkan di sana...


baru sampai kat DENPASAR Airport

pantai kat Jimbaran

kami dinner kt cni..view pantai..romantikk..hukhuk

ada tukang nyanyi lagik

kat Uluwatu..

tarian kecak..lama2 tengok seramm gak.

barong dance

tengok org buat silver





 


























































































lunch last day kat Kintamani..sejuk gila







No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers