titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, February 13, 2011

cuti ke bukit merah laketown resort..

aii semua, saja nk upkan citer ttg kami sekeluarga gi jalan ke bukit merah laketown resort pada 2-3 feb aritu..sempena cuti panjannnngg aritu (luckily well all tak stuck in that jammed)..kami tido semalam jer kat suria services apartment tuh...ramai gk org weih...si nak daraku yng teruja betui dpt mandi (rasmikan bikini seksi yg baru beli)..huhuhu..ok, jom layanz beberapa keping gambo yerk..korang2 pon mesti penah gi kan..even ibu dia tak mandi pon, tetap happy..ok la, jumpa lagi..bye

bukti kami jejak kaki ke sini..hihi

hannah ngan ayah yg over excited men air

family ku yang join this vacation

kemain laju gi dia jalan dlm air tuh, sgt comei..hihi

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahh liza nye blog dh ada pembaharuan la huhu..bagus2..beshnye coti2..hannah dah besar dah..comel je pkai cmtu.. =)

iduraz said...

hihihi..ala nadia, main try n error jer, tp tk secantik mung nyer blog..aah, bwk si kecik tuh, suke benar dia ngan air..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers