titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, February 23, 2011

Fulltime Housewife

sapa nak join ?hahaha..tetiba ku rasa nak jadi suri di rumah pulak..ini adalah kerana aku jelesss sangat dekat mereka yang duduk di rumah, tak payah keluar bekerja, hanya menguruskan rumahtangga!memanglah kata orang duduk di rumah lagi penattt, tapi rasanya lagi puas kot sebab dapat jaga anak, makan minum suami, kemas rumah, memasak dan mengajar anak sendiri mengaji..  (macam-macam lagi boleh buat)...surirumah zaman skang pon dah canggih manggih, dah boleh blogging, facebooking n shopping online tanpa perlu memikirkan masalah kerja..hehehe..hurm..tapi bagi family daku yang sederhana ini, kalau tak bekerja, bagaimana mau shopping?opss...alamak maknanyer daku kena kerja lagi..adui....so kawan-kawan yang jadi fulltime housewife, any comment,?muahahaha
duk rumah tp vogue gini..mau?

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hehehe..
best ddk umah tapi penat dia ya Allah mengalahkan org pegi keje hihi..
xpe insyaAllah mana tau ada rzeki liza nnt..blh wat bisnes dr umah ke..
doakan yg terbaik utk awak skeluarga ya =)

gbr bawah tu suka..
malatop..hikhikhik

iduraz said...

amin...mudah-mudaha..mesti pinky pakai gini kan kt rumah..cantik la...cantik..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers