titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, February 11, 2011

layan uncle bob di tengahari JUMAAT

salam penghulu segala hari..dah jumaat dah pon, for para lelaki, time tengahari of course la gi solat jumaat yerk..kami yang pompuan nih?of course la pi merewang...cam daku n geng2 yang keje di pusat bandar nih ada yang ke sogo, the mall, jalan Tar (byk gile jual selendang skang..mcm2 pesen) , ada yg lepak tidoq kt opis n kami arini gi bentang sejadah di masjid negara..huhuhu.. (maksudnya gi beli makanan kt ctu)..nak tau ape yg kami cari?..ada ayam goreng besh weih...nama dia uncle bob.(promote baikk punyer) ayam tanpa tulang n boleh buh perencah....so korang2 leh la beli klo yg tk penah rasa lagik..ni gambar ayam yg kami beli..
masa kami beli RM5.50 seketui, ker kt tempat korang lagi murah


2 comments:

.:mama dhia:. said...

salam kenal..
dulu kap putrajaya Rm5.00 jer skrg dah naik harge..RM5.50 jugak..

iduraz said...

w'salam..haah memula promote dulu 5 hengget jer..dh ada peminta dia naik rehge..sib baik sedap, beli juga ler..hehehe

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers