titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, February 21, 2011

teringin nak duduk di kampung

salam semua..mood arini ke laut..so nak berangan-angan pulak..hihihi..actually, daku mmg berjiwa kekampungan..huhu..memang suke dengan suasana kampung, kenduri kendara di kampung, makanan2 kampung, makcik2 kampung, suma lah..kalo gi berjalan tuh, seboleh-boleh nak suh hubby lalu jalan kampung, padahal highway lagik dekat..(hubby pon malas mau layan..lambat katanya)..sebut pasal kampung, kampung daku di Kg Penajis, Rembau (aku lahir di rumah kecil itu)..tp sejak arwah uwan dah takder, takde dah daku alik sana..sob sob sob..
sapa kata duk kampung susah, daku tengok dorang lagik senang dari kita yang duk bandor nih...daku dah ada kawan yang berbahagia di kampung ..my  friend nadia..daku mmg respek kt dia nih, sanggup berkorban demi  suami dan famili tersayang n now mengecapi kenikmatan bermastautin di kampung husband nyer di Kuala Terengganu..
urm..hopefully satu hari nanti daku dapat juga duduk di kampung, hirup angin segar, makan sayur/ikan segar dan anak2ku membesar dengan kehidupan sederhana di kampung..mudah-mudahan impian daku yang satu itu akan terlaksana satu hari nanti..amin
daku suka rumah gini..nak satu boleh..

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

auwwww nape nama kite ada kt situ hukhukhuk..macih liza..
meh la dtg ganu..mkn kepok lekor & jus buah gelas besor jom..
pssttt..nadia pun suka umah cmtu..tp umah kayu skrg lg mahal dr umah batu..
comel kan umah cmni..

iduraz said...

hehehe..yerla nadia, mesti pasni nadia lagik glemer, sonok baca blog kamu tuh..ok, nti bebila ada rezeki liza sampai sana yerk, nadia bawak jenjalan..ahakss

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers