titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, March 21, 2011

air sedap itu..

rasanya daku yang paling tertinggal dalam bab nih..korang mesti pernah try minum air each a cup nih kan?one of my frent, darina yang memperkenalkan daku ngan air nih..dia salu sebut "nak beli air sedap kat sogo"..daku pon tertanya2 lah, air ape yg sedapp sangat kt sana tuh, haruslah ku terjah kan..berdasarkan instruction yg diberi, daku jumpa!..o, kiosk each a cup nih ada kt LG Sogo sana...kat Maju Junction pon ada..1st trial, daku order strawberry smoothies...dia ada banyak2 perasa, so boleh cuba mana2 jer..dijamin sedap..yang paling best, setiap kali beli dia akan cop kat kad yg dia bagi,cukup 10 cop buleh tukar n dapat satu air FREE..muahahaha..daku suka...so pasni, akan ku terjah ke sana selalu demi air sedap itu..ok, da...
ni lah kiosk eah a cup..ayuh terjah

2 comments:

Afne said...

smlm br mnm air ni lps beli brg kt sogo. tp air dia tak brp kaw la. dulu afne suka beli kt midvel tkt 3. klu blk bp pegi bp mall wajib beli coolblog. mmg cool :)

iduraz said...

oo, beli gk ek air nih kat sogo smalam..bila la liza nk sampai batu pahat, trgin nk rasa masakan sana..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers