titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, March 18, 2011

aku dan paint ball

mesti korang penah main pantball kan?daku?usah ditanya, jawapan dia haruslah tak pernah..daku manalah reti main benda alah nih..game kalau kena lari2, tembak2, duk dlm air usah bagi daku, daku nih kan lembut dan lembik..satu ketika dahulu,sempena cuti tahun baru,daku ikut hubby gi main paintball ngan kengkawan kolej dia. diorang men kat Dusun Ali King, dekat UIA sana..sib baik daku tak hangkutt anak sekali, sebab tmpt dia agak hutan skit...dah kata dusun kan..hurm, okies, jom layan gamba mereka bermain...daku?duk diam2 sambil tengok n jaga beg kengkawan..huwaaa.ok, see u then da...
si dia yang nak posing dulu


tengah dengar taklimat dari pengadil

team encit suami

team lawan

4 comments:

beaty said...

x sakit ker kena tembak ni..takotnyaaaa

iduraz said...

beaty: my husband ckp sakit gak..rasa perit jer..kesan amik 2 minggu gk utk ilang

Farra Dhelina said...

mcm beperang je kan??

*comel lah header! geram tgok!

iduraz said...

fara:aah mini perang..hikhik..tq..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers