titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Saturday, March 12, 2011

aku pon nak pandai masak macam mereka

suma orang boleh masak kan?aku pon boleh juga, cuma taklah pandai masak cam mereka-mereka ini, daku sangat suka jengah blog en. mat gebu..uishh..dia sangat terror memasak..yang wat daku tertarik, resepi dia suma yang mudah2 dan memenuhi selera daku..huhu..and saya suka tgok cara dia memperagakan makanan dia, set pinggan mangkuk dia klasikk gitu..auww...i like, tapi jangan cuba2 copy resepi dia n paste kt blog korang tanpa permisi dia ek, mengamuk dia nanti..hikhik..ada lagi sorang kakak yang memang ari2 daku singgah rumah dia, kak umi kuantan, pon pandai masak..resepi dia suma menarik, siap masuk JELITA lagi...memang teringinlah nak jadi cam diorang..tapi 1st thing i kena rajin la kan..rajin ker?hukhuk..harusslah kalau mau suami sayang! nak ikat hati suami, jaga perutnya dulu...:)
oklah, jap nak berangan jadi pandai masak!bubye

sedapnyer asam pedas dia...saya mesti pilih

No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers