titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, March 2, 2011

Alhamdulillah, rezeki Hannah Umairah

Salam kegirangan semua..hikhik

Ngah scroll dashboard td tgok updates, tengok2 result GA Puan Tinidewi dah kuar, so terjah la..Alhamdulillah, liza menang contest yang dianjurkan oleh puan Tinidewi. sangat-sangat tak sangka sebenanyer leh jadi sebertuah ini.ini 1st contest liza join, and 1st time menang..mcm-mcm perasaan ada, terharu, teruja, berdebar2 pon ada..(cehh budget dirimu menang  award ker?)inilah dikatakan REZEKI kan..
ok, nanti liza dh dapat hadiahnyer, liza tunjukkan di sini yerk (bukan nak menunjuk-nunjuk, just nak share kegembiraan....buat Tini yang cantik jelita, terima kasih bebanyak yerk..ini menambahkan lagi semangatku untuk terus berblogging dan join GA..ok, jumpa lagi..daaa

GA ini lah yg bawa tuah itu

1 comment:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tahniahhhhhh =D
mesti smangat lg nk bblogging kn liza..
yayyyy..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers