titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Saturday, March 12, 2011

big red barn playset dah sampai!

posto posto
pak petani dan kawan2 nyer
dak tecik yg sangat shuka itu adiah

salam shemua...dah tido?just nak bagitau seperti yang dijanjikan...mainan best utk hannah tu dah selamat kami terima petang selasa lepas, tak sempat nak show off sbb ibunyer bz bangatt...thanks to kak tinidewi sebab pos kat kami adiahnyer...hannah?penuh teruja..tak nyempat-nyempat nak bukak kotak tu...siap panjat kotak lagi. okla, tak mau bebel banyak2 sgt, dah janji mau tunjuk, so mari kita sama-sama tengok yer..

1 comment:

tinidewi said...

alhamdulillah, lega rasanya dah sampai. bukan apa, risau liza tak inform contact no. hari tu. gadis kedai posto pun tanya kenapa tak isi contact no. dalam borang :-)

BTW, thanks for joining the GA ya? singgahlah selalu ^V^

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers