titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, March 29, 2011

dia tak follow saya, tapi dia tambah saya jadi kawan!

sapa tak kenai ini famous amos blogger, encik ben ashaari...daku memang follow dia sbb dia sangat best..apa2 yang terbit dari jari jemari runcing dia sumenyer ber isi, bukan omong kosong..Encik Ben add daku kt Facebook!, itu pon nak kecoh ker?daku suka sebab selain dr di bolog, di FB pon daku boleh tau memacam dari dia.lots of things i can learn...tq yerk encik Ben..

nama abg ni ada nama ayah saya, SHAARI..hehe

notakaki:cita-cita saya mau jadi hebat macam kamu

1 comment:

mahfudzah said...

saye dgn abg ben pon dah fren!!hehe

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers