titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, March 20, 2011

hajat nak tengok belon udara panas..tapi...

kami ke Putrajaya petang tadi...ngan niat nak gi tengok pameran belon udara panas kat presint 2 tuh...dari kl memang dah gelap gulita, lalu highwayMex tuh, kuar jer plaza tol Putrajaya..hadoii..sudah jammed la kawan..kami 1st time mau pigi tengok itu show..sebab dah niat kan, redah jugk la..banyak kete park tepi jalan tu jer..cari nyer cari, jumpa la parking kt tapak pasar tani kot?depan Pinjaman Perumahan tuh..tui ke org Putrajaya?..masa tuh dah hujan..kuarlah kami dari kete sebab nak tgok ape yang menarik..jalan2 sempat belikan Hannah bola kaler2 tuh jer...sebiji 15 hengget..ujan dah mkin lebat..so kami decide xmau tunggu..belon pun  tak kelihatan maybe sbb ujan...sian kan kami.dari jauh daku datang..haha..jauh ker?...trus gi Alamanda sahaja....kat Alamanda pon jam dan ramai orang..kan cuti skolah..hadoii...makan2 jap, jalan2 ckit then kami pon pulang ke KL..mau repeat next year?i don't think so..unless cuaca sangat baik pada ketika itu..mana gambar?daku sempat snap dua gambar je..nak tengok?jom..

kedai bola yang sempat kami singgah
 
haii org Putrajaya, jauh kan ayah shaye carikan bola..heheh






4 comments:

my name is Yana said...

seronoknya...tk boleh naik ke belon panas tu?

iduraz said...

yana, boleh naik, dtg sana pon konon nak naik, tp maybe sbb ujankot, belonnyer tak kelihatan

wardah said...

SALAM..teringin nk jalan2 kat sini..=) saya pun sempat juga beli bola untuk wardah kat situ..chantek2..=)
sy nk follow sini,mehla follow blog wardah jg yea..salam perkenalan..

iduraz said...

wardah, salam perkenalan juga dari liza..o kamu pon beli yerk bola tuh..saya follow kamu juga...keep in touch yerk..tq

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers