titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, March 8, 2011

hari ini hari untuk kita wahai WANITA

Mesti korang sume dah tau kan, arini adalah Hari Wanita Sedunia...so semua wanita-wanita, marilah kita tersenyum bangga hari ini yerk..hikhik
WANITA, sebut saja perkataan ini pon dah terasa kelembutannya, wanita yang melahirkan kita ke dunia ini, tangan mereka lah yang menyuapkan kita makan, bangun malam-malam buat susu, tolong sikatkan rambut kita time nak gi sekolah, tukang buatkan breakfast, tukang basuh baju, gosok baju dan macam2 tukang lagi la..kan ada pepatah juga mengatakan di belakang kejayaan seorang lelaki, berdirinya seorang wanita..so apa lagi alasan untuk menepis bahawa tanpa wanita, hiidup tidak bermakna!erm, walaupun di luar sana masih ada lagi wanita yang dianiaya, menjadi mangsa, diperlakukan sebagai hamba, marilah kita sama-sama berdoa kita semua dilindungi dari mala petaka dan dapat terus berbakti untuk suami, ayah, dan anak-anak tercinta..so para wanita, YOU ARE EVERYTHING...da...


takde badan gini pon wanita dah cukup gagah!








No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers