titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, March 28, 2011

hari ISNIN yang tak bersalah..

salam, lama dah tak bersiaran, no idea ma..hukhuk, camanalah nak jadi blogger best, asik takdo idea..hehe
arini ari INSIN@SENIN, macam2 gelaran si senin ni dpt, monday blues la, hari malas sedunia la..hurm..sian kn kat dia..
nape ek kita jadi gini?saya la tuh..asal ari isnin jerk, malas nak gi keje, malas nk wat keje, rasa nak alik n tido jer..muahahaha..maybe sebab sabtu ahad kita a bit relax, so nak start keje tuh mula lah cam siput sedut..terensot-ensot..hihi..
ape pon, sebenarnyer suma hari sama jer, kita patut lalui mereka dengan mood yang bertenaga dan ceria, barulah hidup lebih bermakna!


2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

yes no monday blues~
tp stresss blog kite dh ngeng
eiiii geramnyer!

my name is Yana said...

eem kena jln2 blog kwn2 dulu...kdg2 dpt idea gak nak menulis...selamat pagi...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers