titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, March 4, 2011

KORANG DAH DAFTAR JADI PEMILIH?

Salam Jumaat semuaa..tetengahari ni, daku tak kemana-mana, so mau mengomel di sini jap..sana sini sinun dok bercerita pasal pilihanraya di Melaka dan Pahang kan? kempen sedang berjalan, dan sampai hari nyer suma pengundi akan turun mengundi..sebut pasal mengundi, korang dah daftar sebagai pemilih?ececeh..kemain gi,daku dah pon mendaftar last year, lambat skit mendaftar sebab lambat dapat kesedaran..huhu..kalau nak tahu camana cara nak mendaftar, korang just gi kt web Suruhanjaya Piliharaya  Malaysia nih.macam-macam info ada...moh daftar moh, tunaikan hak anda!

nenek nih pon mengundi, malu kan kalau kita tak?hikhik

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers