titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, March 2, 2011

medical card oo medical card

dah lama kan mende alah ni org amik, tp daku baru terhegeh2..timbul kesedaran untuk apply medical card utk my princess, hannah sejak dia warded@HKL October last year..serik weii..kami bwk dia gi emergency 3 ari berturut2 and last2 warded selepas 3 jam menunggu..masa tu yang terlintas di fikiran daku"kalaulah daku kaya@ada medical card kan senang"..sob sob..sedih disitu..
korang ada opinion tak mana medical card yang baguss..n which plan is better..kalau ada bagitau eh..ok, tata..



hannah takut doktor sbb cucuk amik darah dia

pssst:ada dgr  psl satu agent nih, tp tk berminat sbb rasa monthly dia mahaii n tk byk benefit..muahahahha

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

betul2 nadia pn serik masa miq kena warded last year..tunggu katil kat spital xde yg kosong..sedih giler!
dah la masa tu sarat ngandung rif..berdiri lama..lenguh akak tau..
kalau ada rzeki lebih mmg wajib ada medical card ni..utk anak2 xpcially..liza mik dr mana eh?
cer citer cer citer ;p

iduraz said...

kan nadia..kita takpe, anak2 perlu sangat..liza tak amik lagi, masih mencari mana sesuaii..nadia amik mana nyer?

MyKhalish said...

medical card skrg mmg wajib. sbb memcm penyakit & kita plak kalu bole service yg cpt & terbaik.

at this moment, kami guna ING med card, bole byr mthly, quaterly or yearly. utk age bwh 6yrs, sethn rm700. tp hny cover utk kuar msk spital. no edu plan or investment.

kalu ada bajet lbh, bole amik prudential takaful, ada med+edu+investment. rm150/mths. hrpnye dpt membantu.. hehee..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers