titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, March 14, 2011

nasi kandar...


tetengah wat kijer nih terasa lapar yang amat..hurm, terus ku terbayang nasi kandar..
kat kl nih, daku pernah try nasi kandar kt dua tempat nih..dedua kt medan tunku tu..
satu, yg dekat blakang bustop dekat ngan kedai baiki motor tu (daku lupa nama kedai tuh)..and satu lagi baris tu gak, tp belah sana skit, nama dia Kudu Restoran..
mana datang nama nasi kandar?dengar cerita dulu2 dorang kandar lauk2 nih, tapi skang takyah kandar dah, just beraturrr..ye kengkawan, sila beratur kalo nak makan disini, sbb memang ramai..
yang makan bukan orang melayu sahaja yer, bangsa cina pon ramai..pilihla lauk korang, nak ayam, ikan, sotong, telur ikan...kuah dia yang tak menahan tuh..fuhhh...sedap..aritu pekena dengan air bandung dia..erm..terbayang2 lagi..
takleh jadi nih, nanti kena ajak kawan2 atau cik abang gi nih..hukhuk..

lauk pauk ini buatku lupa yang daku kena diet!



2 comments:

mummy_ayu said...

wah..best tu..tgk lauk berderets..ayu pun tgh lapar..sapa nak tolong belikan lunch nie????
HB kat sini

iduraz said...

kann ayu..sangat syokk kalau dpt mkn time lapar

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers