titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, March 1, 2011

seronoknyer bila ada orang ikutt.



Salam
bukan ikut balik rumah yerk kengkawan, mcm kak limah ikut balik rumah.,IKUT di sini membawa maksud, jadi FOLLOWER..liza dah ada 4 orang followers!, memang la ciput jer, but i'm happy n proud with it!..membarakan lagi semangatku nak ber blogging!tq pada suma yang sudi jengah coretan saya yg tak berapa nih, i'm free to share anything, just drop ur msg okies...tq verry muchhhh n keep in touch..

psstt: verangan-angan blogger otai  follow kita..

5 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

hehehe keep on blogging ibu!
besh kan dpt kenal ngan smua kengkawan..
rajin2 lar blogwalking lg..nnt leh kenal ramai kawan =)

eppy blogging!

iduraz said...

hehe..lambat lagi nk jd cam pinky mama..folower dh ratus-ratus, xpe, usaha tangga kejayaan kan..ahakass..

aTy _faRed~ said...

hye... nak tambah keseronokan u jugak... fwen n follow u yer dear...:)

SyaNa said...

hi..eh ape kata awk seperatekan komen box ni dr entry
rasa lg senang org nak komen..
tak tau?? heheee gi tgk tutorial kt blog2 lain ek..
sori tau ni pendapat aku jek :-)

iduraz said...

hihi..tq syana sebab nampak ape yg tak kena.camana tuh syana?alamak...tolong ajar...katner tutorial saya leh blaja ekk

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers