titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, March 14, 2011

si dia tau tak korang ada blog?


sapa si dia tuh?suami/isteri, gf/bf, teman tapi mesra?hihi..saja nak bebel skit.
si dia korang tau tak korang ada blog nih, baca tak apa korang tulih kat sini..my "dia" rasanya tau, tp dia tak pernah tanya lelebih, maybe curik2 baca..perasan..hihi
aritu masa liza dpt adiah yang menang GA cik Tinidewi tuh, dia tanya, mana dapat mainan ni?beli ker?dengan slumbernyer daku menjawab, menang contest..pastu dia diam..tak taulah dia suke ker, tak suka ker  isteri dia ni ber bloging, tak kisahla ek, janji daku takder nak memburuk-burukkan dia kat sini and tau menjaga batas-batasnyer sebagai wanita, isteri n ibu, mudah-mudahan dia merestui apa yang daku lakukan..bukan apa, daku sekadar menulis apa yang ku rasa nak tulis, untuk dikongsi dan dikenang bila daku tiada lagi...

 
dia dan dia yang mewarnai hidupku                                                                                        





5 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

owh encit papaku sgt tau..
tiap2 malam sibuk baca balik blog ni..so x leh nak notty2 kat blog hahaha

:: noremy bte rahmat :: said...

BW & folo..

mehla jenguk belog ai..

salam kenal!(^_^)

p/s:pic kat cameron nie kan?

iduraz said...

emy, tq bw n follow..aah kt cameron tuh, tgk ladang teh kt blakang pon dah taun kan..bwk si kecik jenjalan..hikhik..keep in touch yerk..

iduraz said...

aah la pinky momma, kamu tkleh nakal2 yerk

.:mama dhia:. said...

hubby tau yg kite ade blog..die pun tau banyak dari blog..tp die ingatkan, nak berblog boleh tp jgn cite hal rumah tangge, takut org lain menilai plak..tu jer.. so far die ok jer..die pun dah cube2 nak wat blog sendiri..hehehe..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers