titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, March 3, 2011

sinonim nyer cuti sekolah dengan orang kawin

haii u olls,
cuti sekolah dah nak bermula 12 hb nih sampai 20hb..cam biasa, asal ada cuti sekolah jer, ada jer orang naik pelamin kan?dah memang sinonim mereka berdua nih..daku dah pon dapat beberapa kad undangan perkahwinnan, alamak kena cari adiah nih....banyak reason nape org suke kawin time cuti skolah, antaranya senang sedara mara, sepupu sepapat attend wedding diorang, suma org pon tak terkejar2 nak balik awal, so boleh tolong basuh periuk belanga banyak sket..huhu,  dan yg penting time2 gini, kenduri meriah skit sebab ramai org ada..so korang, dah ada jemputan lum?balik kang pi tengok peti surat, sure ada jemputan tuh..yang penting standby duit utk beli hadiah/bubuh dalam sampul duit eh..

psst: ada orang salam bagi sampul kosong, tak patut kan?


daku suka gi kenduri yg dapat telur gini, skang dah kurang kan?


No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers