titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, March 23, 2011

suka online ker terus dr kedai

ni pasal shopping la nih..kengkawan kalau nak beli barang, suke shopping online ker pegi sendiri cari kat kedai?cam daku...dedua pon boleh..tengok mende juga..kalau benda tu daku senang dpt kat kedai, daku suka gi kedai, kalau nak ke kedai tu amik masa beberapa hari, daku order online terus jerk..hikhik.
barang 1st daku beli online adalah avent breastpump..pastu barulah berjangkit beli baju bajan anak ku itu.stakat nih, alhamdulillah,tak pernah ada masalah, barang sampai elok dan kualiti pon ok...tapi sian gak bila ada kengkawan yang kena tipu bila beli online..ada pro n cont nyer beli online nih kan, yang penting kena confident dan berhati2, cam aku, ske tengok ramai tak org yg order..kalau ramai tu rasanya dia tak tipu lah kan..zaman dah  makin canggih, orang skang tak payah bersusah payah cam dulu2, tapi bila beli online rasanya tak happy sangat kot, contohnyer beli baju raya anak-anak, dorang tak boleh nak merajuk2 memilih baju kesukaan diorang, suma mak dah orderkan..hukhuk..hurmmm, ape2 pon, pilihan di tangan anda yer tak..sukati la nak beli camno gayanyer, yang penting, hati suka..ok, bubye..




1 comment:

.:mama dhia:. said...

slalu gak beli online..
tudung n baju2 dhia..
tapi penah sekali barang x sampai2..
call pos laju..sib baik dieorg dapat trace balik...
rezeki masih ade..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers