titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, April 29, 2011

aku tak pandai meneka, tapi kali nih ku teka tepat!

hehe, ni suma cerita daku saja join GA si canti manis Fyzz, nih..dia suh teka bape rege jam yang baru  dia tuh..daku pon main teka2 la..sebab dia bagi hint jam tu brand ESPRIT, yang daku tau, jam ESPRIT, harga diorang around 400++ ke atas, so dengan confidentnyer ku teka RM429...sekali betui da..hukhuk..dapatlah daku adiah shawl n brooch..yahoo..bolehla daku melaram ngan shawl tu nanti sbb daku tk penah pkai shawl, just tudung bawal jerk..hukhuk..tq yerk puan Fyzz and tahnaih gak pada pemenang lain..klo ada GA lagi jgn lupa jemput saya yerk..:)so kengkawan, maru serbu rumah Fyzz untuk tambah kenalan..

Fyzz bersama jam bertuahnyer..hihi

2 comments:

.:Mama Dhia:. said...

wah..tepat tu..terer tul..
congrates..

iduraz said...

mama dhia:hehe, manede terror, teka jgn tak teka

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers