titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Saturday, April 9, 2011

bila sakit bersalin tak terasa..

salam pagi sabtu semua..dh sarapan?
arini dalam paper metro ada lagi kes mayat bayi dijumpai..ni kat kawasan open tau, stesyen LRT Cempaka..fuhh..tak paham daku..tak terasa ke masa kamu bersalinkan anak tu aritu..daku sampai skang masih terbayang-bayang macam mana sakitnyer nak lahirkan Hannah..bak kata orang tengah bertarung nyawa la..mereka nih, dah dapat anak leh buang-buang gitu jerk..cuma tengok balik bape ramai org yang nakkan cahayamata tapi tk berpeluang lagi nak dapat..erm..riso kan, statistik nih makin lama makin menaik, tak pernah mengurang..sama-samalah kita doakan mereka2 yang ada cadangan nak buang anak  ini diberi kesedaran bahawa betapa berharganya anugerah ALLAH tu, janganla dibuang2, bagilah pada mereka yang boleh diharapkan..
cutenyer kamu..




notakaki:tahniah pd my ex-boss, Puan Siti Sarah yang dapat cucu lelaki pagi semalam..

3 comments:

qemaishak said...

alololo cute bambam nyo baby tu hehe

Semoga yg melakukan diberi hidayahNya

iduraz said...

tula, moga dia sedar satu ari nanti

YAYA AZURA said...

pernah dengar kalau orang yang dah kahwin mmg sakit masa bersalin..kira mcm penghapus dosa..tapi kalau yg berzina tu sakitnya tak sama..dosa tak keluar sekali...wallahualam...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers