titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, April 25, 2011

bubur somsom nama diberi

bukan nak citer psl sum-sum tulang yerk..tu lain, nih somsom baik punyerr..hikhik..bubur somsom namanyer..jangan tanya napa nama dia camtu sebab daku tak tau, maybe makcik som yang memula buat bubur nih kot..
daku 1st try makan masa kursus aritu, n terjatuh chenta..asal makanan jerk sume ku jantuh cinta..rasa dia, lemak masin dan dimakan bersama air gula melaka..sedap weih..dibuat dari tepung beras..memula ingatkan lompat tikam, kuih dari Kelantan, tapi kakak opismate daku org jati Melaka ckp, kuih tu memang femes di sana..tui ek..korang yang tak try lagi, sila cari dan cuba yerk..daaa....

daku terasa-rasa lagi nak mkn kuih nih..
notakaki:mana lemak tak bertambah2, makan tak hingat..hukhuk

7 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

jom la kite diet berjemaah liza hihi ;)

NM02 said...

argghhh.... suker benda ni... bulan posa je ramai yg jual.. tolong... terliur sudah!!!

bArdbOO said...

sy xpenah mkn lagi benda nie..nmpak mcm menarik je..

Jom Lawat: Blog Bardboo DAN Sweet Child
Hadiah Menarik Untuk Yang Tersayang

iduraz said...

pinky mommma: nak sangat diet tapi asiklah gagal..hukhuk

nm02:kann..sedap kan..lemak2 gitu

bardboo:memang menarik, gi cari yerk..heheh

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

SODAPNYERRR!!!NYUMMMMM

.:Mama Dhia:. said...

sedapnyer..tp kalo buat mesti x de org kat umah yg makan...
suke sangat bubur som som ni..

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers