titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, April 17, 2011

eksklusif untuk si kaki bola


ada sesapa kaki bola kat sini?ada?suma kaki manusia kan..hikhik..ok, ni entry spesel tuk my hubby yang sangatt minat bola..katanya sejak dari skolah dulu dia memang aktif men bola, wakil skolah, wakil kat rumah, wakil daerah siap main untuk kelab org dewasa lagik..sangatlah aktif ketika itu..
kalau dah memang kaki bola, even skang dh jarang sangat main tetaplah dalam hati dia ada bola..pelik kan dorang nih, tau jerk bila ada game kat tv tuh, tau jer nama-nama player yang kita jarang sangat dengar n amik tau..hukhuk..sanggup bangun kui 3 pagi semata-mata nak tengok bola..ahaks..lelagi kalau Manchester United...pujaan hati dia tuh..daku plak?kengkadang tengok, kengkadang ku lebih suka tidoo dari tunggu dia..ada gak sesekali ikut dia gi stadium layan bola..bila husband dah minat, si isteri pon minatlah juga walaupun tak se fanatik dia..esok kalau ada anak laki siapla, asik bola, bola, bola la jawabnyer...
oklah, nak stop membebel, si dia?apa lagi..ngah layan bola la tuh..daku kena tido sbab esok keje..huhu..ok, babai..


dia dah tak bersama MU lagi..huwaaa

No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers