titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, April 5, 2011

mamat psiko simbah asid..hati-hati yer kengkawan

salam, entry pendek tp PENTING!
aritu ada terbaca kt blog syana tentang sorang mamat nih simbah asid kat muka seorang pemandu wanita kat Bangsar, tadi daku dpt mesej dr one of my frent, kes nih dah melarat2 larat..kat Sentul dah ada  3 kes dan yang terbaru ada org kena kt area Istana Budaya..takut kan!..gila la mamat tuh..dengar kata mamat tuh kulit gelap n naik moto sengsorang..mangsanya sudah tentu WANITA!..so kengkawan, marilah kita berhati2 yerk..kalau tgok ada org mencurigakan lekas2 lah drive ke tempat yang ramai orang, biarlah lambat sebab jem ke hapa, janji kita tak terkena dengan mamat psiko nih..Nauzubillah..mintak2 lah dia kena tangkap cepat..
baik org gila camni, tak kacau org dari mamat psiko tuh!


2 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh bahayanye..kene lebih ati2 skang ni mmg makin ramai org gila!

grawwrbabe. said...

waaa.pas ni kena kai topi besar2 laa..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers