titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, April 29, 2011

nak pi kenduri kawin, tapi takde teman!

korang nak ikut tak?jom pegi kenduri kawin jiran sebelah umah daku..Putera William and Kate Middleton..haha..berangan jerla..ngat kerabat diraja ker nak dpt jemputan ke majlis diorang..kalau tak silap, arini kan diorang kawin..Wedding of The Year la ek..royal wedding plak tuh..mesti best..ada kete kuda bagai..mesti baju deme cantik, confirm penuh kemewahan..hurmm, aritu anak owner NAZA kawin pon ada kete kuda bagai kan..ala-ala fairy tales..daku sempat gk tgok video dorang, sangat teruja..sama-sama lah kita tumpang tengok kemeriahan perkahwinan diraja nih ek dari jauh..kalau tak salah, siaran lansung kui 3 ptg..semoga mereka berbahagia sampai ke akhir hayat...
pasangan diraja yang sama cantik sama padan

12 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

ingat kan saper laa kawen...suprise...ehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

saborrr jela...ingat kednuri sape..ehehehhe

iduraz said...

mya:tipah tertipu bang, tipah tertipu!

iduraz said...

rose:sabo jerla ek..kasi blasah sama saya..hehe

Encik Suami said...

Haiyo..nak pi sana ada dpt kad undangan tak? kang sia-sia jerk tak leh masuk.

ieda said...

salam kenal dikk
x sabar jugak akak nie .. sampai cuti haaa sbb nak tgk :)

zuwaidah said...

terpaksa tengok live online saja sebab masih keje...lepas tu zassssss balik rumah, tgk di rumah pulak hahahhahaha

Ibnushukran said...

perhh. jiran sebelah je kak.. huhu
agak2 dorang ada wat lauk ayam masak merah ,kari daging ngan nsi beriani x ??.. hehe

iduraz said...

en. suami:ada lah kad nyer..bagi by hand lagik..hehe

iduraz said...

kak ida:haii kak ida, salam kenal juga dari saya..wah siap cuti, lagi advanced, baju lip-lap2 dh ready lum

iduraz said...

zuwaidah:o, yeke...samalah kita, alik umah br dpt tgok ngan aman..hehe

iduraz said...

shukran:ada dik ,aka siap request masak lomak cli api daging bakar lagi..hukhuk

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers