titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, April 11, 2011

perlu ambil tahu, yang tak perlu adalah menyibuk

pasan tak kita nih kengkadang suka amik tau benda yang tak perlu tau, benda yang perlu diketahui, kita taknak pandang pon..
saya bagi contoh yerk,
kita perlu tau apa yang terjadi kat jiran kita bila kita jarang nampak dia jarang jemur baju, but kita tak perlu nak menyebok  apa masalah rumahtangga dia
kita perlu tau apa kerja yang sedang kawan kita buat, yang tak perlu tau ialah apa urusan peribadi dia..
erm, tapi tulah, kita sebagai manusia nih kengkadang terlepas laku kan..suma benda kita nak tahu, seolah-olah kalau tak tahu sesuatu tu, kita tak up to date..
kawan2 rasa camner?huhuhu..saja mau buat fenin petang2 gini..

2 comments:

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.ohayou^^.
Jalan2 sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
btw, nice blog :)
Thanks~

NM02 said...

hi iduraz,

salam kenal dari saya jugak. suker la kite sebab awak followe yang ke 380. suker suker suker!!!

kita dah serang balas ni. thanx sebab sudi jadi kawan alam maya..

nnt senang2 singgah la lagi ye *__*

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers