titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, April 5, 2011

poie Pokan makan-makan

last 2 weeks,ari sabtu, daku sekeluarga ke Pekan Pahang tuk attend kenduri kawan seopis kami (dedua sama tempat kerja)...kami bertolak dari sentul dalam kui 10 pagi pas bekpes and sampai sana dalam kui 12.30...nih 1st time daku sampai Pekan tuh..seronok sebab dapat tengok n rasa suasana kampung..sampai2, haruslah terus makan kan...kata lapar, menu dia memang terbaikk wok..ada sambal tempoyak lagi..dah kata org Pahang kan..kemain berselera lagik kami mkn..pas mkn, pengantin pon sampai..dok2 jap, dh agak2 ilang penat..kami ke lokasi seterusnyer..dimana?ke Bukit Gambang Resort City..hubby ku ajak bermalam di sana..kami amik family room and rate dia RM368 per night..ahad tuh pas checkout, terus gi waterpark dia bawak hannah main air.fees masuk rm 21 kalau tak silap...sangat best ini tempat, yang buat x best nya kameraku habis bateri n daku dak bawak charger..tepu gak la tinga den kena bebel..huhu..ok, jom tengok gambar yng sempat daku snap sebelum bateri ku abis..hehehe


suamiku duk layan bubur kacang feveret dia


pengantin baru sampai

mereka sdg mkn beradap..cun kan


ha..ni kat resort tuh...

bilik kami depan funfair ini..jangan jeles


No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers