titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, April 10, 2011

tiada beza siang dan malam di sini!

skang dah kui 12 lebih kan..dah tengah malam, kalau kat kampung uwan daku dulu, suma dah lama lena diulit intan, kui 10 dah masuk tido dah, tapi tu kat kampung, now i'm in KL, orang KL time-time gini masih kuar berjalan lagik tau..hehehe
ada uptown danau kota, downtown cheras, ada kedai mamak yang masih penuh dengan orang yang layan bola, ada kedai char kuay teow shedapp yang masih dibuka sampai kui 3 pagi..huhu..seronok kan duk KL..malam hari di KL sangat hidup..tapi walau macam mana pun, kamu2 kalau nak kuar malam tetap kena berhati2 yerk, orang jahat ada setiap masa, di mana2 ajerk..okies, chow chee chow..
gerai yang sangat hidup di malam hari
notakaki:lama tak pekena kuayteow mali's nih, masa pregnant salu ajak hubby ke sana..huwaaa

3 comments:

Ibnushukran said...

uitt.. sdpanya kak kuew teow.. hurrmm..

iduraz said...

hehe..aah sedap, pernah gi x?mesti try k..

Ibnushukran said...

xpernah pun kak.. hehe.. nnti InsyaAllah ada masa t sy try.. :)

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers