titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Saturday, April 16, 2011

tika hujan, teringat seseorang dan sesuatu

daku sangatt suka hujan..bukan sebab boleh tido dengan kusyuknyer yerk, tapi bila hujan sering mengingatkan daku pada seseorang..opss..bukan skandal yerk, maksud seseorang tu boleh jadi sesiapa aja, maybe boleh jadi kawan2  yang dah lama tak ketemu..selain tu ujan jugak sering buat aku teringat pada banyak kenangan...kenangan manis, kenangan pahit, suma boleh buat ku teringat kalau ku dok melamun di waktu hujan..erm.cam klakar kan?tapi itulah yang salu aku rasa..yelah, kalau time tak hujan, kita bz buat kerja, leka buat sesuatu, but time hujan kdg kita dok sengsorang, tu yang fikiran melayang-layang gitu..hahahha...pape pon, masing-masing ada cara tersendiri melayan hujan kan, ok.jumpa lagi yer..daaa.:)




No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers