titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, May 5, 2011

aku dan kamera memang tak ngam..aduii

selamat petang suma..arini daku tak sempat bw umah kengkawan sbb bz banget, tapi tetap nk buat entry gak..huhuhu
korang ada musuh tak?daku musuh luar dan dalam selimut takdo, tapi daku memang tak ngam ngan si kamera tuh..nape daku ckp cmtu?sebab klo aku amik gambar@gambar ku diamik, memanglah sumenyer tak semenggah..hahaha..kata saintifiknyer, daku nih tak fotogenik, padahal sebenarnya daku yang tak lawa. kalau korang perasan lah kan, entry2 aku mana der gambar daku sangat kan...dek kerana ini lah..haduii..sian kan kat aku..aku ada ramai kawan yang gigam, tapi tak boleh la jadi cam diorang..kengkadang kalau ada pape function, daku bwk kamera, tapi daku sorokkan atas sebab itulah, takmau tengok gamba sendirik..haha..kronik tak masalah daku nih..daku sangat jatuh chenta dengan gambar2 yang lawo2 n kamera yang mahai2 cam dslr tuh, tp tulah, kalau nk shoot gamba sendiri memang fail..that's why my hubby siap ckp"buat per beli kamera mahal2, nak amik gambar pon malu."., so nganga jerla tengok kamera orang yang best-best tuh..huuhuhu..sib baik si suami dan hannah umairah sangat fotogenik, so at least  ada gak gambar keluarga kecik kami yang boleh dicapture dengan jayanya..hahaha..ada antara korang sama cam daku tak?ado?ado?takdo?
kamera colourful, comei kan

4 comments:

.:Mama Dhia:. said...

x ngam ek?? kalo org plak, ke mane2 mesti bawak kamera..mane tau kalo2 ade benda yg menarik, leh jd n3 kat blog..best..

jarang jugak masukkan muke sendiri dalam blog, banyak gambar anak dare sorang tu jer.. org ni pemalu..(la sangat)..hehehe..

ajumohit said...

mungkin perasaan iduraz je kot..hambek je gambor, klu kita rasa tak cantik org lain belum tentu lagi kan?? ciptaan Allah semuanya cantik2 hehehhe

iduraz said...

mama dhia:tulah, skang nih kalau kemana2 cuba gak bwk kamera, manalah tau ada benda best boleh capture..ahakss

iduraz said...

ajumohit:hukhuk..tulah, suma kita cantik yerk tak..okies, pasni belajar untuk berani bergambar..hehe

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers