titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, May 3, 2011

band lama band baru

ari ahad kami kuar plak gi kenduri kawin kawan encik hubby kat bukit belacan sana..rugi plk tak bawak baju spare, kalau tak leh bawak hannah berendam..cam biasa gi kenduri kawin, makan-makan, tengok perantin pastu apa lagi, tengoklah orang nyanyi..ada live band plak yang perform masa tuh..mereka terdiri dari pakcik-pakcik dan makcik makcik..layan gaks..daku n hubby ske kalau gi kenduri orang lama2 nyanyi, layan skit..ahaks..takdela asik lagu baru2 jerk..hihi..korang suka band mane/.baru ker lama.masing2 ada minat sendirik kan..ok takmau bebel panjang..tu aje..

pengantin nyerkk

kakak suara sedap
hannah kepanasan dah

2 comments:

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

suka gak kalau gi kenduri ader org nyanyi2 bersemangat sikit nak makan... jangan sumbang dah ler sakit telinga mendengarnyer

iduraz said...

lizz:aah kan..saya pon suke klau gi kenduri ada nyanyi2, terasa meriah, tapi kalau sumbang memang kena ngata jerla..hehe

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers