titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, May 4, 2011

berniaga biar ikhlas dan tak kedekut

u olls dah lunch?confirm dah kan..dah kui 2 dh pon..daku tadi lunch kat kafe bwh opis jerk...xkuar lunch jejauh arini..tetiba teringin nak mkn kuayteow tomyam, so dengan laparnyer daku pon mengorder menu tersebut..memang dah tau dah, menu kt sini tak brapa sedap, tapi cm teringin plk kan..skali sampai la kuayteow tomyam dia..kuah, dahlah cair n quite masin (masamnyer takdo), kuayteow okla lembut, tapi tang isi tomyam tuh..hahaa ni yang nak ngumpat nih, korang tau ape yang terkandung dalam tuh..serai setengah batang, bawang skit, cili api n beberapa keping isi ayam!that's all..jangnalah ditanyer mana sayurnya, memanglah takdo..huhu..kot yo pon nak kayo, janganlah sampai gitu skali..eden dahla lapa..hukhuk...maknanya alik kalau teringin nk mkn lagi, silalah masak sendiri k..buh la ape segala brg yang  nak dimasukkan..hihih..ok, jumpa lagi di next entry..bubye.


mau udang besar gabak gini

9 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

agak2 klu bagi satu mangkuk besooo bole habis kaaa?ehehehe

iduraz said...

boleh rasanya, eden tangki bosar..haha

NM02 said...

tak makan lagi ni... lapar gilersss.. yu tak pi tegur ke tokei kedai tu... ish, kalu ai dah lama bawak makanan tu pi tunjuk. kastemer olwes betul!

Encik Suami said...

sayur tue diganti dgn udang yg besar tue lah. hahahaha..

jemput terjah new entry

1) (>.<) Selamat Tinggal (>.<)

2) (>.<) Sampai Hati Yu Tinggalkan Ai (>.<)

iduraz said...

NM02: tak pi tunjuk pon, cma pasni takdelah i nak beli lagik kt ctu, ngadu kt hubby jer, i balik kena marah..hukhuk

iduraz said...

encik suami:takder maknanyer..

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

bArdbOO said...

adoi..sabor jela...x patot btol

Nana said...

adeh..nak tips ke hehe
saya pernah buat entry
sila la baca ni
klw nak tips menang hehe
http://ibudamia.blogspot.com/2010/11/tips-nak-menang-contest-ga-lucky-draw.html

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers