titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Wednesday, May 11, 2011

biar bukan seribu, ku tetap terharu

selamat malam u olls, dah makan malam?
hehehe, mlm nih baru berkesempatan jenguk umah kecilku ini, sangat rindu mau baca update dari kengkawan sume, citer-citer korang sangat besh..
oh yerk, sedang ku godek blog tadi, tengok2 daku dah dapat follower yang ke-100, alhamdulillah, daku bermula dari zero and now dah ada 100 orang yang sudi mengikut blog picisan  ku ini..sangatlah daku terharu dan gumbira, menambahkan lagi semangatku untuk terus ber blogging dan berkongsi cerita..niat hatiku ber blog cuma untuk berkongsi cerita dan yang pastinyer ingin menambah kenalan,bukan menambah musuh yerk.. berkawan biar beribu kan!semoga ikatan  persahabatan dan kasih sayang kita semua akan berkekalan dan dirahmati selalu..happy blogging yerk..

ini anak anak teruna lady ija


mai terjah followerku yang ke 100......LADY IJA

5 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wooo...tahniah yer....gud luck...letak lagik ceta2 meneraek tertarek taw...

Fieza said...

tahniah idura..fiza pun tak capai lagi coz malas nak blog walking he..he..

iduraz said...

mama mya:hehe, okies, akan up entry yang menarik utk kalian yerk..hehe

iduraz said...

fieza:alah, tak kisah pon brapa ramai follower, janji dpt berkawan2..hehe, suke bc ur entry sbb byk citer psl kuarga kamu menarik2.

NM02 said...

semoga perkenalan di alam maya ini akan terus utuh dan jika diberi kesempatan atau ada rezeki, ku ingin bertemu kamu dan semua warga blogger yg ada dalam senarai follower

*__*

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers