titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, May 16, 2011

bila cuti rehat dah makin menipis

huhu..ni lah jadinyer, sila bekerja yer puan iduraz..hehehe
cuti pon dah tak banyak..ada around 12 hari jer lagi..cuti last year pon takder yang boleh dibawa ke taun ini...tapi memang berbeza la..belum kawin, cuti melambak-lambak, dah ada anak nih, cuti memang cukup-cukup jerk..anak tak sihat, mak cuti, bapaknyer jarang cuti..hehehe..takpela, demi anak, mak sanggup buat ape jer kan..ok..samat bercuti pada mereka yang bercuti..:)

seronoknye kalau dapat yang nih kan...

13 comments:

.:Mama Dhia:. said...

sokong tu..
paling banyak cuti utk anak..budak kecik kan senang sakit..
jarang dah cuti utk diri sendiri..

mase bujang dulu, rajin cuti nak gi jalan2 & shopping..
skrg tidak lg..
harus simpan cuti utk anak...

zuwaidah said...

kak zu simpan cuti tahunan, bila anak sakit ambil unpaid leave...haaaaa sesuai tuuu...boss pun heran. cakap nak jimat cuti kalau ada betul2 emergency atau nak berlibur gitu.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

tahun ni x leh nak cuti2 msia liza ;(
sedih je..duit x ado huhu..

MrS. F!zA said...

tulah thun ni kita pon sama..cuti semua sbb jga anak..belum cuti holiday lgpon..tsk..tsk

wahida said...

betul tu...masa bujang dulu bukan main byk lagi cuti rehat..dah ada anak ni, cuti pun tinggal suam2 kuku jer..huhu...

hai dear, thanks following my blog, dtg sini nak follow balik..

nice blog!!

iduraz said...

mama dhia: aah, anak-anak la segalanya..cuti abis pon takpe janji dia sht

iduraz said...

zuwaidah:akak keje swasta ker?unpaid leave klo kt cni leh amik klo cuti rehat abis jerk..huhu

iduraz said...

pinkymomma:ala, nanti masyuk la tuh, abang keje sendiri..huhu

iduraz said...

fiza:huhu..cuti holiday lum lagi yerk..xpe amik mc..haha

iduraz said...

wahida:huhu..suam2 kuku ek cuti yang tinggai.thanks following me back..memula ingtkan sharifah aleya td masa 1st ngintai ur blog..hehehe..keep in touch yerk

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

betullaaa...sejka adr baby nikh..pewww cuti habeshhh di kerjakan...adehhh camner laaa nasib da tua tak der laaa nk kompol cuti ehehehe...

Nana said...

jgn lupa emailkan address
nak hantar hadiah bear tu

iduraz said...

nana..dah email dah smalam..hehe

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers