titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Friday, May 20, 2011

cik lin nak kawin..yeyey!

sapa cik lin ni?oo, one of my bestfrent kat opis la..nama penuh dia noor azlin, nama glemer kakak ikan..jangan tanya nape panggil kakak ikan, tu hanya kami yang tau..hehehe
esok, 21/05/2011, adalah hari bersejarah bagi dia..dia akan bernikah dan bersanding esok di Melaka! daku kalau takde aral akan datang ke kenduri dia bersama mereka-mereka yang tersayang..alhamdulillah, cukup dah korum kami bertiga sume dah kawin..hehehe..so pasni leh gusip2 psl anak2 n rumahtangga kan..dah cukup syarat..lalalala. untuk Lin, selamat melayari alam kehidupan yang baru dan semoga berbahagia hingga ke hujung nyawa..Insyaallah...
ok, nak tengok kawan-kawan baikku, ni dia cik lin, selepas ini dipanggil puan dan puan Rafizah@Kakak Susu..
yang depan Lin, yang blakang Fiza

3 comments:

Nana said...

saya still xdapat lg address awak
menang GA aromatherapy bear kan?

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

tahniah laa untuk dye nak kawen tuuu ehehe

chichi said...

tahniah..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers