titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, May 9, 2011

dah lama tak amik pekse, camana la gaya nyer nih..

sesapa yang keje gomen mesti dah tau kan, esok, lusa, tulat ada exam tuk  kenaikan pangkat secara lantikan ke gred yang lebih tinggi, so ramai gak yang berpusu-pusu nak ngambik test yang setaun skali ni..daku pon terjebak sama..haha..dulu masa study memang salu la ada exam, skang dah lama tinggal..huhu...ada 3 paper, alhamdulillah daku dah lepas dua daripada nya, tinggal lagi satu paper ari Rabu nih..am i ready?i dont' think so..byk lgi benda tak cover nih.husband dah bising, nak pekse tapi tak nampak pon study..asik stido jerk...cuakk gak, really hope kali nih last daku amik sbb malas dh nak berulang every year..hope paper tu nanti taklah sesusah mana..hurm, oklah, wanna wish gudluck for them yang amik exam ni....usaha tangga kejayaan..chaiyok!chaiyok!


daku tak setekun dia

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

wahhh nak naik pangkat hehehe..leh la blanjer nnt ;)

all da best liza! jwb elok2 ye nnt..doakan awak berjaya..

iduraz said...

pinky momma:hahaha..geli jerk dengar naik pangkat, takdela wak..saja suka2 amik..tq yerk..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wahhhh gud luck!!!

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers