titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, May 30, 2011

deme dapat cek, daku teringin jua

nengok ramai dah rakan blogger cash out kan cheque nuffnang deme kan..jelesnya daku..huhu..even niatku ber blog bukan untuk itu, tapi itu sebenarnya satu penaik semangat untuk create entry best2 kan!takpela, pelan-pelan kayuh, kalau ada rezeki tak kemana yer tak..hikhihik..actually daku pon tak bape familiar dengan perkataan buffered earning, metered earning nih, still blajo pasal benda2 alah ni through penjelajahan ke blog kengkawan..yang penting niat kena ikhlas dan apa-apa yang lahir di sini adalah untuk kita share sesama kengkawan..untuk info yang berguna dan bermanfaat..:)nanti kalau ada BE, ME menari2 di sini, daku tunjuk eh..hahhaa..berangan tak sudah-sudah..


encik NUFF, sila ke blog picisan saya yerk..heheh

5 comments:

ajumohit said...

akak pon slalu doa dpt BE iduraz, hari2 check takdok pon huhuhuu

ajumohit said...

Betul tu iduraz, tgk org lain dpt be hati ni pon tak sbr2 nk suh mr nuff bg Kita be gak

iduraz said...

kak ajumohit:hehe, takper akak nanti dpt ler tuh..kita tunggu sesama yerk..heheh

mamalieyna said...

hee~ takpe...pelan2..lama2 dgn sendirinya dia akan jd banyak...dpt la cek nnti..hee~

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sabo...sabo ejr kiter nikh kan...kan...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers