titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, May 19, 2011

di sebalik rumah kaca itu..

suma tau kan rumah kaca yang daku maksudkan...rumah sementara dak-dak AF tu ler..hehe..aritu pas abis exam, encik hairul ku ajak pi tengok fast n furious, disebabkan  kami sampai Wangsa Walk around kui 1.30 ptg and citer start kui 3.50 ptg, so dia ngajak la daku ke JJ AU Setiawangsa tuh ngintai ape yang best kt umah kaco tuh..berdedai-dedailah kami berdua ke sana..ngat nak usha kasut skali tapi tkdo yang berkenan...sampai2 sana, dak2 AF ngah rehat kot..yerla nak mkn, solat seme kan..round2 kt JJ tuh, turun alik tengok dah ada dah dorang..ngah main ngan budak2 kecik kt bilik mainan dalam umah kaca tuh..anak sapa ntah..tp nampaklah mereka dgn jelas..comei2 gak dak2 nih, tapi tuler, nampak la juga diorang control cun/ensem sebab ramai orang tengok depa..hikhik..daku nak tengok Hazama je..hahaha..dia nampak natural, diri dia yang sebenar, kecik jer mamat nih..ahakss...dah tengok2 jap, trus rush tu Wangsa Walk alik, layan Fast And Furios..sangat lah best citer tuh..oklah, tu jer nak bagitau..daa..
rumah kaca yang cantik

10 comments:

zuwaidah said...

kak zu selalu gak ke situ sebab rumah dekat je. Hazama memang best (heheeheehe dulu pun keje sekali walaupun tak rapat sangat)

PinKy MoMMa said...

AFUNDI HAZAMA hehehe ;)

chichi said...

hahahaha...tapi mcm kesian kat semua pelajar af tu..dah mcm apa dalam tu..emm..

Acai said...

haha,..lyn

iduraz said...

kak zu:oo yeker, wah senang nak shoping umah dekat

iduraz said...

pinkky momma:hahhaa..hazama juara AF9...kuikuikui

iduraz said...

chichi: tau takper..untuk tontonan umum..wakakakaka

iduraz said...

acai:layankan ajerk k

NM02 said...

ai loike hazama, dia best... kelakar

.:Mama Dhia:. said...

suke hazama jugak..nape la duk dalam umah kace gitu..dah jd macam hamster dalam akuarium plak.. heheheh..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers