titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, May 3, 2011

hannah umairah tengok ikan kat Aquaria KLCC

salam selasa semua, kita mulakan bulan Mei dengan entry ini yerk..hikhikhik
ari sabtu lepas, kami bawak hannah jenjalan pi Aquaria KLCC..kami beli tiket tuh masa gi Matta Fair Mac lepas..dapatlah murah skit rege dia..kalau tak silap kami dapat RM25 per entry..nama jerk membesar di KL, baru nih daku jejak kaki ke sana..apa lagik tujuan ke sana kan kalau bukan nak bawak anak dara tuh tengok ikan..padahal ari2 makan ikan kan..ahakss
kami pi dalam kui 2.00 ptg, ngat kan time -time gitu tak ramai orang, rupanya dah ramai kat dalam tuh..bwak hannah pusing2, tengok ikan ikan sebarang dua..pastu lalu la yg dekat terowong yang ala ala kita dalam laut tu kan, skali eskalator dia rosak da...terpaksanlah menapak sendiri, dahla penuh kt ctu sebab memasing nak tengok orang jaga ikan tu bagi ikan makan, berlaga-laga lah punggung, stroller antara satu sama lain..lawaks plak daku nengoknyer.rata2 pelancong yang ada ari tuh..kami tak beli suvenior pon, tgok t-shirt suma tinggai size kecik-kecik jerk..kami besar-besar..hihi.sapa2 yang nak bawa anak berjalan sambil belajar, i recommended this place yerk..oklah, meh layan picca yang sempat suamiku snap di dalam sana..

watak utama

ikan-ikan

hannah takut ikan!

scorpians

bagi ikan makan

siput ape ntah.hehe

akuarium cantik

No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers