titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, May 23, 2011

ibu nak mandikan la, bukan nak pukul kamu!

Salam semua..
saja mau share satu kepelikan yang terjadi kepada Hannah Umairah sejak kebelakangan nih...dia takut ngan air..mau mandi pon susah la aunty2 seme..salu kalau nak mandikan dia, ku  tanggalkan semua baju n pampers, then daku akan pimpin dia ke bilik ari..masa on the way tu ok lagi, dia menurut perintah ibu, masuk ke bilik air, once daku mula nak menyimbah dia, dia bantai menjeri sekuat hati sambil peluk daku tak mau lepas...adoiiiyaaii..kenapa sih..takut air ker?takut lemas ker?kalau nak basuhkan rambut dia memanglah susah benor,bersilat2 daku kt dalam bilik ayor tuh..hukhuk..malu plk kalau jiran-jiran dengar, difikirkan daku mau mendera anak sendiri..kan haru tuh..nak ketawa pon ada, dulu kemain lagi nampak air, tak sabar-sabar mau pergi..makin membesar, makn macam-macam kan anak-anak nih, tapi gelagat diorang ni lah yang menghiburkan kita kan papa n mama sekalian, takperlah sayang, asalkan kamu bahagia, ibu pon bahagia sama!
dulu dia begini, sekarang tidak lagi.


1 comment:

bobhandburry said...

Salam kunjungan... blog yang cantik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers