titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, May 31, 2011

kalau sakit satu kepala, tandanya?

Salam semua, lagi sengah jam nak lunch kan, so masa utk buat entri..hahah..jaatkan daku..ala sesekali jer ok..keje tetap on..ni nak ckp pasal tajuk diatas..orang kata, asiklah orang kata, kalau kita sakit kepala kat belah kanan@kiri tandanya kita ada migrain, kalau sakit di bahagian tengah kepala tandanya kita dalam stress!tapi daku salu sangat sakit kepala..bukan kiri dan kanan tapi seluruh kepala...aduii...sangatlah tak tahan...daku dh cata dah time-time daku kena sakit kepala nih..antaranya ari isnin..wakakkakaka..time sejuk yang melampau, duk dalam aircond terlalu lama ataupun dalam keadaan terlalu panas...salu ku telan panadol jerk kalau dia menyerang..tapi tula, kengkadang tak tahan...daku kena bawak tido dulu baru kurang..tapi kalau time keje camano nk tido kan..hukhuk..sian kat daku kan..kalau you all ada petua sila beritahu yerk..kot boleh membantu..ok, da...
sian ibu sakit pala..

4 comments:

ajumohit said...

stress tu namanya iduraz, kalau iduraz teliti balik sbb ngape leh sakit kpla tu? mgkin byk keje, terlalu pikirkan sesuatu ke..reverse the situation, harap2 boleh mmbantu, kata org berat mata memandang, berat lagi bahu memikul....

iduraz said...

kak ajumohit:saya pon rasa stress, sebab sy salu gak memkirkan mcam2 [pada satu masa..huhu...tulah, kena blajar supaya lebih relax n tenangkan diri..tq yerk kak for ur opinion..

chichi said...

akak tak mo stress2 wokey..akak kene rehat..

PinKy MoMMa said...

ehemmmmm sakit kepala tu ada rasa nak muntah tak liza? hehehe
ada apa2 ke ;p

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers