titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Monday, May 30, 2011

kartun start kui bper?owwh, sorry tak tau!

rata-rata kengkawan sume mesti minat kartun kan@sekurang-kurang nya layan gak citer kartun sebarang dua..tapi bagi diriku, katakan tidak!hukhuk..daku tak minat and tak layan kartun..tak taulah nape, dari daku kecik2 sampai la dah beranak dara nih, tidaklah kartun tu jadi agenda ku..orang lain tu sanggup la tak mandi@tak makan sebab nk tengok kartun tapi bagi diriku, ia tidak bermakna..hehehe..nape ek..aku sorang jer ker yang cmni eh..ish ish ish..hilang satu nikmat jadi kanak-kanak...haha..hannah plk tak taulah camner, tengok kalau ada iklan kartun@daku ter buka channel kartun, dia berdiri depan tv tu nengok..sib baik dia tak anti kartun cam mak dia..hukhuk..aihh, tak kisahler, yang penting daku tak anti tv okies..tak tengok tv rasa mcm tak connect ngan dunia luar.ok ler, nk siap-siap nk balik umah..bubye!
 
kalau ku suka kartun, harus bilik gini..hehee

2 comments:

chichi said...

ohhhh baru tau...akak nak cita katun apa?

iduraz said...

hehehe, tak reti citer2 katun nih..

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers