titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, May 19, 2011

lelaki jadi perempuan, hamboii!

hai kawan-kawan, ngah watpe tuh..hehehe..saja nak bebel ckit pagi nih berkenaan tajuk diatas..ececeh
tui ke kata orang, orang lelaki kalau jadi pempuan, lebih pempuan dia berbanding kiter orang pempuan!daku taknak komen bab fizikal mereka hokeyy, itu tersangatla sensitif, yang daku nak share kat sini iyerlah mulut@kata-kata mereka...korang ada tak kengkawan lelaki yang kalau membebel,mengata, kalah pempuan..hehehe..aku ada sorang kwn cmni, mamat nih memanglah sangat perasan dia bagus, padahal taklah bagus mana pon..dia kalau dok bercakap psl sesuatu hal, komplen pasal seseorang, aduihh..kemain pedas lagi telinga kita mendengarnya..pot pet pot pet..huish..sampai tak larat nak dengar..sume benda pasal orang tu dia tau..dasyat tui pengetahuan dia, mesti dia rajin baca buku..kuikuikui..
ngatkan orang lelaki nih jenis tak ambil tau sangat psl orang lain, tapi rupanya ada gak yang jenis camni kan..takpelah, nak buat camno yer tak...mulut dia, biarlah dia berkata-kata, dia ada SPM..hehehe.
so, moral of the story, sesama la kita jaga diri kita supaya taklah jadi over dan tak disukai oleh sesapa..hehe..bye!
harap dia nih tak begitu yer..

8 comments:

.:fyzz:. said...

tui tuh..saya stuju..kita jaga la tutur kta kita kan..emmm foto aaron aziz tuh hiasan je kan..heheh..iduraz..saya dh post tau..nnti dpt gitau yer..tq

iduraz said...

fyzz: hehe, kann..hope kita taklah camtu sangat..ahakss...aah aaron tu hiasan jerk.. (minat giler kt dia)..
o yeker, okies, tq, nti kiter gtau eh..tq

NM02 said...

aaron aziz tu tulen tau! hehehehe

miszlullaby said...

ade sorang kt sini.suke betul mengumpat smpi kite yg sakit hati dgr.hihi.mcm2 org ni,mybe die nk tarik perhatian org kot.

iduraz said...

nm02:haha, tulen you..i like..haha

iduraz said...

mizlullay:org gitu sengal kan..hukhuk

chichi said...

motif letak gamba aaron tu kenapa kak??kelaka lak baca...

iduraz said...

chichi:motifnyer yerk...akak suka banget ngan dia..ensem..huhuhu

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers