titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, May 24, 2011

nak melawa tapi segan!

daku ler tuh yang masuk kategori berkenaan...betui, daku sangat teringin nak pakai vogue2, pakai selendang lilit2, tapi satu la..daku segan aka malu..terasa cam suma orang duk pandang daku nanti..ahakss
suka benar daku tengok orang yang pandai bergaya..orang kata, kalau rasa nak pakai, pakai jerk, jangan dipeduli pandangan orang asalkan tak seks..tui kan..kalau nak tunggu slim, muka bertukar dar bolatt ke tirus, sampai ke sudahla tak merasa..huwaaa...tapi tuler, bab nih memang daku fail..ada tak yang rasa camtu gak?mesti tkder kan sebab daku tengok korang suma sangatlah santek2 vogue de vass.hope daku pon bleh jadi gitu juga nnti..hurmmm.:)
suka tengok kak zizah nih..bergaya


4 comments:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

bole..bole..asal cik abang tak menjeling ehehehe

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

bole..bole..asal cik abang tak menjeling ehehehe

Mamachia said...

mesti berani cuba, cuma jangan keterlaluan, nak tau caranya tanya cik abang x overka, kalau dia suka ok lah tu..

zuwaidah said...

kak zu pun sama, suka nak bergaya tapi takut terlebih gaya huhuhuhu

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers