titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Tuesday, May 24, 2011

ratu kebaya..aummm

zaman nenda-nenda kita dulu memang ada kan pertandingan ini..pertandingan ratu kebaya..yelah, pinggang diorang  macam kerengga, segenggam jerk..camana la diorang maintain badan kan..zaman dorang makanan segera nih takde kot, sebab tu diorang makan benda yang sepatutmyer sahaja..hehehe..pepandai jer kan..zaman-zaman tuh ratu kebaya nih memang jadi pujaan ramai..phewiiit..ada jer orang mengaco kalau nampak kelibat si ratu..hikhik..masaelahnyer skang, apa kaitan ratu kebaya ni dengan daku?daku tak pernah join, apatah lagi menang, tapi kami memang ada kaitan..ape dia?nak tau..haa.....kaitannyer ialah...dia followerku yang ke -111.cantik kan nombor itu...wanna say hye to :



rumah dia sangat menarik, tertarik, banyak citer best...dia melengkapkan nombor cantik itew....si manis nih pon solid molid, that's why la gelaran ini sesuai untuk dia...jom terjah rumah RATU KEBAYA kalau mau langsing macam dia...:)

7 comments:

PinKy MoMMa said...

tahniah!
dah ramai dah follower liza ;)
teruskan berblogging ya..

psssttt raya pakai kebaya jom ;p

MyKhalish said...

heheh.. sy dtg nih.. kebaya?? dulu ms bujang suka pakai. skrg shape dah larikss. erkkk... dah smpn. huhu..

iduraz said...

pinkymomma:ner ada nadia..heheh..nadia lagi ramai kepada kak kam!

iduraz said...

memi:heheh, shape ada larik ka..tapi kamu still slim ma..

maszmadi said...

uih solid molid body dia..

MrS. F!zA said...

sebut psl kebaya..tk silap bru ada 3 kebaya spjg dh jd anak dara ni..sy mmg tk gemar sgt kebaya..tk cntik ngan kita kalo pakai..lemak timbul, bonton leper tp lebar..hahaha

rATu kEBaYA said...

salam...

punyalah lama baru perasan entry.. sorry ye..

terima kasih.. tak sangka saya dapat no yang cantik tu...

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers