titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Thursday, May 26, 2011

tapai pulut buat aiskrim, tapai ubi wat goreng!

salam, saya dah  pulang dr outstation balik hari seperti di entry ini..ku dah selamat sampai kl dalam kui 6 tadi..sempat okey beli kopok lekor kat Sungai Lembing tuh..huhuhu...masa singgah tu saja ngintai ape lagi best, ada pisang goreng and tapai ubi goreng!korang ada kot yang penah makan, tapi daku ni 1st time merasa...saja nak mencuba sebab ku memang suke try makanan pelik-pelik..hehehe..rasa?quite ok la, manis2 but ada rasa tapai gak.sedap.mcm mkn sukun goreng pon ada..hurmm..jarang gak daku tengok kt cni orang jual..nak tengok rupanya..cam kat bawah nih...kalau ada yang teringin, sila cari yerk..hehehe

ku beli singgit jerk, nak rasa..



1 comment:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

nyum...nyum....nak cari manre pepagik nikh

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers