titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, June 12, 2011

dah takde benda lain nak makan?

salam, daku bersiaran kembali selepas hampir seminggu bercuti lantaran anak daraku demam aritu..kisah dia demam and warded tu nanti ler ek kiter citer sebab kisah tak best..hehehe
suma orang makan ayam kan...daku pon sama gak cuma kalau diberi pilihan antara ikan dan ayam daku lebih prefer ikan..tapi nih yang daku nak citer adalah kaki ayam!korang makan tak? geli eh?hehehe...daku suka kaki ayam..
paling daku suka kalau kaki tu dimasak sup@kari..ada gak orang buat kerabu kaki ayam kan?daku tak pernah try kerabu lagi tapi kalau dimasak seperti sup/kari memang ku suka...walaupun takde isi, kalau direbus empuk-empuk sedap jerk..huhuhu..hubby ku suka cakap daku nih suma benda makan, tolak batu dan kayu jer..lalala..kalau korang tak pernah try, cuba try, kotla boleh masuk kan..ok ler, jumpa lagi next entry yerk..tengah nak panaskan balik enjin berblog..rindu nak baca entri best and jenguk rumah korang semua...ok da...

nyum nyum

No comments:

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers