titipan mesra, cetusan rasa

Salam Sejahtera para pengunjung, semua catatan di laman ini adalah cetusan hati daku sahaja, tiada niat menyindir sesiapa yer..andai ada yang terasa atau ada silapnya di mana-mana sila beritahu daku.. sumber gambar adalah dari google sekiranya bukan dari milik peribadiku..selamat membaca dan happy blogging!

kamu sumber ilhamku

Sunday, June 12, 2011

jangan pakai uniform putih depan dia tau!

nih kisah si hannah la nih..dia sudah fobia sama nurse..kan dia kena warded kat wad pediatrik rabu lepas..dah namanya hospital, tentulah ramai nurse berkeliaran di sana..dia nampak jer nurse tu mula la dia mencebik pastu nangis...even doktor yang pakai baju biasa and just sarungkan baju putih kat luar pon dia takut juga..aduii...seksa okies nak handle dia time tu..nurse datang nak check suhu and bagi ubat jer..di nyer menjerit macam nak kena pukul..huhu..turun perangai sapalah nih kan..ibu dia takat takut makan ubat jer, takdelah sampai nampak nurse pon takut..huhuhu..tula namanya budak-budak kan..dia boleh beza tempat tu hospitaal atau rumah, dia boleh tau ape nurse tu nak buat..hurm..pape pon pengalaman di ward  selama 2 malam tu memang banyak sangat meninggalkan pengajaran buat diriku...nantilah bebila kita share yer..:)

nak usik hannah sila pakai gini yer

6 comments:

ajumohit said...

hehehhe pandainya hannah ye, dh kenal misi ye...cian dia kene cucuk..takpe nnti cpt besar dan sihat

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

alahai cian nyer hannah...huk..huk harap2 daa semboh yer cayangs

[-suziey-] said...

salam ziarah..hiks lucu la..asal uniform putih je ingt nurse ek..hehe..

kita pn tkt mkn ubat n terkenan kt ank..hahaha..seksaaaa

iduraz said...

kak ajumohit:haah dah kenal, tu yg fobia semacam..hehe

iduraz said...

mama mya:alhamdulillah dah sihat dah..tq yer aunty

iduraz said...

kak suziey: tul;er, mak nyer takut n tak suka makan ubat anak pon ikut gak..lalalala
p/s: lunch smalam nampak akak date ngan hubby kt mc d kan..hikhik

SEMOGA SENTIASA DIBAWAH RAHMATNYA

Daisypath Anniversary tickers

PERMAISURI KASIH SAYANG

Lilypie Second Birthday tickers